27. rujna 2012.

Photography diary



Vise nam je dosadilo cijelo vrijeme smucati se po gradu, od jednog do drugog kafica, piti isto pice, odlucili smo popodne provesti drugacije.
Kako prijateljica jos nije bila na ovom mjestu, a mene je toliko odusevilo jednu vecer kad smo spontano odlucili u sred izlaska otici ovamo, morala sam joj ga pokazati.
A i samo je 15-ak minuta udaljeno od Trogira, pa zasto ne?!

 

 



 








Poslije smo se vratili u nasu rutinu, da popijemo pice i sve ispricamo Tei. :)))


Slatkice !

XOXO

26. rujna 2012.

Event

Eh, bome se oduzilo vrijeme od mog zadnjeg posta i ovog, ali bar imam ispriku da sam bila zaposlena, a veceras kako ostajem kuci, imam vremena da napisem novi post i ispricam sto se dogadalo ovih dana.
Od glavnih dogadanja bila je " Moda na kvadrat ", dvodnevni dogadaj odrzan 21. i 22. u caffe bar Galerija u Splitu.
21.-og  navecer bila je revija  na kojoj su svoje jesensko - zimske kolekcije predstavile Piece of cake,  Loll/Pop-design, Arka, Majin proizvod, a 22.-og prodajna izlozba na kojoj je petnaest kreativaca  predstavilo svoje radove.
Ja sam nosila haljinu Loll/pop design-a i stvarno sam odusevljena,  zabava, ugodna atmosfera, organizatorice, sve je bilo super. Nadam se jos ovakvim pozivima ;)
Na zalost, sutra dan nisam stigla doci, ali svi oni imaju fb stranice tako da ako mi sto zapne za oko lako mogu uzeti..
Moji su slikali dosta slika, a tu cu samo staviti kolekciju Loll/pop- design <3. 
Evo vam njena fb stranica pa ako vam se sto svidi : http://www.facebook.com/Lollpopdesign?ref=pb


Stvarno sam super ispala :/





 

Fali mi slika jos jedne nase cure, ali ostatak slika mozete pronaci na ovom linku : http://www.facebook.com/ModaNaKvadrat?ref=ts gdje ima i nas i ostalih cura sa revije, te slika sa prodajne izlozbe. 

Uzivajte !


18. rujna 2012.

Five things

Five days

Kad sam pocela pisati blog mislila sam kako cu svaki dan imati vremena pa objaviti post, pogotovo prvi dan, tada sam imala vremena da sam htjela objaviti dva posta, ali nisam nego sam se samo spremila i pokupila na pice s dragim da ne pretjeram.
Sad ne stignem,nekad mi se dogodi da ga i ne objavim par dana, kao na primjer ovo sad razdoblje, stalno sam negdje, tako da sam odlucila da danas  napisem 5 dana ukratko.
So let's start.

day 1.

Dok je jos suncano i toplo vani, iako je more hladno, bar meni , iskoristili smo dane za provoditi na plazi.Onako relaxe atmosfera za smisljanje novih planova, sto bi trebali, sto trebamo, bla bla.
Samo otisli smo na novu lokaciju, ovaj put izabrali smo Primosten, jer svake godine odemo bar jednom se kupati tamo, a kako ove ljeto nismo, zaputili smo se, a opet velikog puta, pola sata do tamo.
Taman kad se uzivis u voznju, dodes. 
Suncala sam se, citala novi Cosmo, otisli smo popiti kavu, malo prosetati ...



Navecer smo otisli popiti pice i oprostiti se sa prijateljima koje smo ovo ljeto upoznali, Mladen i Ana, iz Virovitice, koji su ovo ljeto radili u Trogiru. I naravno pozvali su nas kod sebe gore ovu zimu, tako da se tomu jako radujem.


day 2.

Toga dana sam imala posla, prijateljica me zamolila da joj ukrasim drveni tanjur koji ce pokloniti Mariji za rodendan.

Ovako je Pepeljuga izgledala prije ponoci, ovako poslije.Haha



Popodne mi je dosla seka pa smo se malo veselili uz hranu i drustvene igre.


 Navecer me pozvala Nela da svratim do nje, imamo navodno o necem pricati.
Kad sam dosla, zamolila me da joj budem model, predstavljati ce svoju jesensko - zimsku kolekciju u Splitu, u Galeriji, na dogadaju zvanom Moda na kvadrat . Malo sam se predomisljala, ali ipak sam na kraju pristala. Kako kaze upoznas nove ljude, dobro se zabavis, ali malo mi je trema, prosetati se ispred svih u stiklama, drzite mi fige da ne slomim nogu. Hehe

day 3.

Danas je decko bio darezljiv pa mi je poklonio knjigu u nadi da cu jednog dana biti profi u slikavanju. U zadnje vrijeme i ne stignem toliko, ali obecavam sama sebi da cu se ovu zimu vise potruditi i pokusati nauciti tajne slikavanja, a nadam se uz to i postati bolja. Za sada sam jako zadovoljna svojim fotoaparatom.
Uz zajednicki dogovor svratili smo u butigu o bestij i kupili si malog, preslatkog hrcka, zove se Flobijan, po vec poznatim tabletama koje prikazuju svako 5 min na tv-u. -.- Pa mu je ime bilo presudno,jer su nas zarazili sa tim Flobijan, Flobijan, Flobijan....

Decko vec razrađuje plan o kupnji veceg kaveza na dva kata, o ugradnji cijevi,raznih kolutova,bla bla da bi mu bilo sto zabavnije u kavezu. Pomalo ironicno, zabava u kavezu.
Navecer smo otisli vani, a pri povratku kuci po svoju dnevnu dozu muffina. Tako ih obozavam, sto zbog svog cuteee izgleda, a i okusom su super.
Laku noc !

day 4.

Bila sam presretna, toga jutra me probudio motor od postara, tako da me nije puno izivciralo, nego sam pozurila niz stepenice, po paketic.  Tako brzo je prstenje doslo, ali nije i bas neka kvaliteta sto sam ocekivala, ali jbg, za tako jeftino sto bi ja htijela.
Evo ih !!!

Popodne sam isla u Split, do Jokera i City Centar One, da vidim ima li jos sta lijepoga, da uhvatim na snizenju, ali sam se kuci vratila praznih ruku. 
Isli smo usput po seku u dom, da vikend provede kuci.


Poznata sam po tome sto uvijek nekome nesto zapljenim za slikati se, ove cvike su od njene cimerice. :)
I jos dvije kucne slike!

 

day 5.

Otisla sam u Vinisce da jos iskoristim vrijeme sa svojim prijateljicama, pogotovo Teom, jer mi ide 1.10. u Zadar studirati i ako ja ne upisem faks, necu je vise toliko cesto vidati, koliko sada.


 Usput je sastavila popis sto joj sve treba za novi dom tamo, sto sve treba kupiti pa smo popodne isli u shopping, a ja sam tamo nasla jos jednu stvar koja se prebacuje na Wishlist-u. 
Nije toliko skupo, nego cu malo pricekati sa kupnjom, dok jos smislim gdje bi lijepo figuralo, gdje se slaze taj stolnjak u kuci. Predivan je <3 <3 <3
tako je cuteeeeeeeeee :))
Poslije smo svratili na kavu da izmjenimo dozivljaje od par dana sto se nismo vidile. :)
 


 Stvarno veliki post, do sljedeceg veliki pozdrav !

17. rujna 2012.

Wishlist


Part 2




1)Tetovirati se

U planu mi je i vec sam skupila novac za prvu, samo trebam nabaviti si pratnju. Kako se prijateljice isto zele tetovirati, a promisljaju se u vezi motiva, tako cekam kad one odu pa cu i ja s njima.
Za sada prvu tetovazu koju zelim staviti je roza masnica na nozi povise pete, mislim da me ne bi trebalo puno kostati.


 Jos se nisam odlucila za oblik masnice, ali to bi trebalo uglavnom ovako izgledati.
 Ako uspijem skupiti novce onda cu napraviti sljedecu tijekom ove zime, ako ne onda prije ljeta, na stopalu, cupcake s nekim natpisom.


Sto se tice kombiniranja boja na cupcake-u najvise mi se svidaju ove na zadnjoj slici, gdje joj je tetovaza povise guze. Nisu presvijetle, a opet je sareno i u boji.

 

2)Kupiti bicikl sa kosaricom.


Stvarno si trebam nabaviti jedan, onako zenski slatki. Ako odem u Zadar, dobro ce mi doci za brzi dolazak negdje, zabavno je i plus necu se trebati misliti kad se trebam necega nazderati tri dana za redom, znam da ce mi to otici brzo, pa da cu ostati otprilike na istoj kilazi. Jer uvijek se bojim dolaska te zime, uvijek je pogubna za mene, uvijek se udebljam par kila.A tek kad dode Bozic i sva ona ludila oko kolaca i kad kuci ima puno, puno slatkoga. Svejedno, ostala u Trogiru i morala naci nekakav posao ili otisla u Zadar trebam ga imati.

3) Obojati kosu.

 



  Da, da. Definitivno si to zelim, vec dosta dugo, ali nisam imala hrabrosti. Kad promislim, od kada sam se pocela bojati , imam stalno crvenu ili narancastu kosu. Stalno se mislim, pa kako ce mi stati, pa ostetiti cu citavu kosu,bla,bla.. Pa neka ako bude stvarno ocaj, vratiti cu se ovako na staro i gotovo. Bar s kosom uvijek se moze eksperimentirati. Ah da, u planu mi se obojati u tirkizno ili nesto tirkizno - zeleno, zavisi kako ispadne. Kod frizerke sam se vec narucila za sisanje i preobrazbu u plavo, a meni samo preostaje naruciti boju za kosu i kad dode prebojati u tirkizno.


Bilo koja od ovih nijansi bi mi odgovorala. :)

 

4) Naruciti si vec davno zeljene barsun hlace.


      Jos mozda prije godinu dana ili malo manje, vidila sam ih na blogu jedne cure i to je bila ljubav na prvi pogled. Stvarno se bojim kako ce mi stati zbog materijala, ali boja je odlicna i stvarno ne znam, nisu nista spešl za druge, ali tako mi se svidaju da cim skupim novce narucuju se. 


5) Prodati marte.

   
 Jos to nisam odlucila kao 100% odluku, ali ne znam. Kupila sam ih proslu godinu u 12.mj. i nosila sam ih samo 3 mjeseca, mozda niti toliko, a sad kad ih isprobavam, na svaki komad odjece, ne slazu se, izgledam kao nekakav vojnik, ne mogu nijedne hlace navuci preko njih, jer uglavnom uzimam hlace uskih nogavica, tako da cu vjerovatno uzeti niske ako prodam ove, biti ce prakticnije, a i ljepse. :)
Imam ovakve.

6) Obozavam tresnjice.

 

    Uopce se ne primijeti ni po nazivu bloga, haha. Zelim jos stvari na tresnjice, zelim majice, prstenje, ogrlice, kupaci, jos jedne japanke, donje rublje, sve, sve.. Volim tresnjice, dobro ne toliko koliko cupcakes, masnice i tockice jer samo o njima vec znam da cu napisati koji post, ali eto toliko.I da, vidila sam jos na proljece u Emezzete zenki vintage bijeli bicikl sa tresnjicama po sebi sa smedim sjedalom i sprijeda kosarom, tako je bio sladak uh, pokusala sam ga naci na njihovoj internet stranici, ali vise ga nemaju :/ Jos jedna neprezaljena stvar koju sam si trebala uzeti :/ .

 





Cherry love !
Sve sto zelim ukratko : haljinica na tresnjice, plava kosica, tetovaze, plug.. <3
Byeeeee !